“Mulla on ollut Miian kanssa viisi tapaamista, ja jokaista tapaamista olen kyllä odottanut – ne ovat olleet kuin ihania hengähdyshetkiä, kun elän kiireistä ja hektistä elämää. On ollut ihanaa, että on voinut pysähtyä, ja ammattilainen on kysynyt: mitä sulle kuuluu?

Me käytiin tulosterapiassa läpi mun elämää ja mun työtä, ja mietittiin, että mikä niissä on hyvää ja mihin mä haluan muutosta. Ja pohdittiin paljon ajankäyttöön liittyviä juttuja, koska se on supertärkeetä! Ja sit mietittiin, että mitkä tämän hetken käytännön tekemiset tuovat mulle niitä asioita, mitä mä haluan tavoitella.

On ollut kyllä ihania tapaamisia, ja oon saanut niistä eväitä perusarkeen ja myös työelämään, pystyn selviytymään kiireestä paremmin ja miettimään mun ajankäyttöä. Paljon hyvää – tosi jees!”

JANITA AUTIO
valokuvaaja


 

“Tulosterapiassa minua koukuttaa eniten pysähtyminen, oivaltaminen, omien arvojen ja ratkaisujen löytäminen. Tykkään keskustella ja ajatella ääneen, ja Miian kannustavat kommentit tuovat rauhaa. Pidän oman mielen kehittämistä niin tärkeänä, että oikeastaan se on ykkösasia, mihin kannattaa keskittyä, jos haluaa jotakin muuttaa tai kehittää. Tapaamiset Miian kanssa ovat mukavan rentoja ja kivoja, kuitenkin myös suunniteltuja ja johdonmukaisia. Kiireettömyyden tunne tuo mukavaa vaihtelua hektiseen arkeen. Opittuja asioita olen pystynyt soveltamaan henkilökohtaisessa elämässä sekä työssäni valmentajana, esimiehenä ja opettajana.

Suosittelen tulosterapiaa ihmisille, jotka haluavat kehittää itseään ja siirtää persoonansa vahvuudet omaksi voimavarakseen.”

ANTTI HARA
liikuntatieteiden maisteri, valmentaja, Fibaco Oulun esimies, Kuntokeskus Liikku


 

”Tulosterapia on tuonut minulle henkistä kasvua ja lisännyt tyytyväisyyttä elämääni kohtaan. Osaan erottaa työn ja vapaa-ajan selkeämmin toisistaan, ja myös tunteiden hallinta on tullut helpommaksi. Kotitehtävät ovat olleet hyödyllisiä, ja käytännön harjoitukset ovat auttaneet minua kehittymään tavoitteissani.

Miia on ollut todella positiivinen ja hyvä apu, ja viikottaiset tapaamiset ovat hoituneet loistavasti Skypen välityksellä. Tulosterapiassa keskityimme juuri oikeisiin asioihin, niihin mihin itse halusin muutosta ja kehitystä. Voittamiseen tarvitaan taitoa, kokemusta ja psykologista silmää, mutta myös tuurilla on osansa. Peleissä ja vapaa-ajalla on hyvä olla sinut omien tunteiden kanssa. Suosittelen tulosterapiaa kaikille, jotka haluavat kehittää itseään!”

MARKO KEIPI
ammattipokerinpelaaja, CEO & Head Coach


 

”Miia on iloinen, välitön, tehokas ja idearikas. Yhteistyö Miian kanssa on helppoa ja sujuvaa. Miia on sopivan suorasanainen ja helposti lähestyttävä. Markkinoinnin taitava ammattilainen.”

TUOMO MERTANIEMI
Lehto Toimitilat kaupallinen johtaja


 

”Miialta emme saa pelkästään sitä mitä tilasimme – vaan jotain paljon parempaa, sellaista, mitä emme itse osanneet alun perin edes ajatella! Miian ideapankki on ehtymätön, hän on todella määrätietoinen ja hoitaa asiat aina nopeasti maaliin saakka.”

VILLE KIMPIMÄKI
asuntomyyjä, Lehto Asunnot Oy


 

”Tulosterapiassa keskityimme voimavarojeni ajallisesti järkevään käyttöön ja hyvinvoinnin vaalimiseen kiireen keskellä. Tapaamiset olivat virkistäviä ja Miia osasi kyselemällä tuoda asioihin aina jotain uutta perspektiiviä ja pohdittavaa.”

LAURI SALOVAARA
juontaja, puhuja


 

”Taitava, tehokas ja idearikas markkinointiviestinnän ammattilainen. Kuuntelee asiakasta herkällä korvalla, suunnittelee ja toteuttaa projektit varmalla otteella. Persoonallinen positiivisen fiiliksen rakentaja. Loistotyyppi!”

MARJA SARAJÄRVI
CFO, Päätoimija Oyj


 

”Miia on helposti lähestyttävä ja erittäin sosiaalinen persoona. Ilmaisee selkeästi mielipiteensä ja tavoitteensa. Miialla on rohkeutta kyseenalaistaa ja taitoa tiivistää pääsanomat selkeäksi kokonaisuudeksi – yksinkertaistamisen taito. Visuaalisesti ja kirjallisesti luova. Tarttuu toimeen ja tekee hommat loppuun saakka. Erittäin pidetty henkilö työyhteisössä.”

PETRI KORVA
myyntijohtaja, Lehto Toimitilat


 

”Ihailen Miian työskentelytapaa: hän kuuntelee, keskustelee, haastaa ja kykenee kompromisseihin. Ja sitten toteuttaa tinkimättömästi.”

MIIKA MIELITYINEN
myyntijohtaja, Lehto Hyvinvointitilat


 

”Yhteistyö Miian kanssa toimii erinomaisen hyvin. Miian tekemä markkinointi on helposti ymmärrettävää, semmoista sen pitää ollakin. Miia on ahkera, iloinen ja eteenpäinpyrkivä. Tarmokkuus paistaa kaikessa, mitä hän tekee. Ja Miia oikeasti tekee, eikä vaan meinaa. Yltiösosiaalinen ja mukava!”

VESA HINTSALA
kehityspäällikkö, Lehdon Oulun tehtaan johtaja


 

”Todella aikaansaava ja ihana työkaveri! Miialla on oma selkeä näkemys asioista, mutta hän huomioi hienosti myös muiden mielipiteet. Asiat etenevät nopeasti ja laadukkaasti, kun Miia hoitaa ne kerralla kuntoon. Hommat eivät jää koskaan venymään, töiden aikataulutus ja deadlinet pitävät aina!”

JAAKKO PELKONEN
kehityspäällikkö, Lehto TST-putkiremontit


 

”Miian poikkeuksellisen rikas kokemus markkinoinnista ja aito intohimo laadukkaaseen viestintään tuottaa vastustamatonta vuorovaikutusta. Jokaisesta kontaktistaan hänen kanssaan oppii jotain.”

ANTTI SIPILÄ
CEO, OneMinStory


 

”Osaava ja aikaansaava, uskaltaa rohkeasti tuoda omat näkemyksensä ja mielipiteensä esille. Idearikas, hauska ja avoin persoona, jonka seurassa on helppo viihtyä.”

JUSSI MAJAMAA
talous- ja hallintojohtaja, Dekotalo Oy


 

”Miia on onnistunut kiitettävästi niissä työtehtävissä, mitkä hänelle markkinointipäällikkönä asetettiin. Tulokset ovat olleet näkyviä ja mitattavissa olevia. Työntekijänä Miia on sitoutunut ja vastuullinen. Hänen osaamistaan ja työn tuloksia arvostetaan niin yrityksen henkilöstön kuin myyjäkentänkin puolelta. Aina iloinen ja positiivinen! Tekisin saman rekrytoinnin uudestaan.”

KIMMO KURKELA
toimitusjohtaja, Dekotalo Oy


 

”Positiivinen ja ennenkaikkea rehellinen markkinoinnin ammattilainen, jonka kanssa on helppo tehdä töitä. Miian vahvuutena on myös hyvä visuaalinen silmä, joka on markkinointityössä ehdottomasti plussaa.”

VILLE-PEKKA LEHTO
Lehto Hyvinvointitilat Yksikönjohtaja


 

”Vahva markkinoinnin visionääri, joka hallitsee erinomaisesti laajatkin kokonaisuudet. Positiivinen ja luotettava, pitää aikataulut hyvin hanskassa.”

JAAKKO MATIKAINEN
yrittäjä, Visuad Oy


 

”Miia on kuin junan veturi; ottaa projektit haltuunsa ja vie ne maaliin saakka. Yhteistyö on helppoa, kun Miialta saadut ohjeet ovat selkeät.”

VILJAMI LAURILA
yrittäjä, Ninjami Oy