Palautteita

”Miian kanssa projektien lopputulos on aina laadukas ja onnistunut. Miia huolehtii hyvin aikatauluista, ja jos jotakin puuttuu, niin ei todellakaan jää odottelemaan, vaan muistuttaa, selvittää ja ratkaisee ongelmat. Kolme sanaa kuvastaa yhteistyötä hyvin: laadukkuus, vaivattomuus, nopeus.”

TUOMAS SILVER
myynti- ja markkinointipäällikkö, Sievitalo Oy

”Ensimmäinen markkinoija, joka esittää kysymyksiä ja uskaltaa myös kunnolla kyseenalaistaa minun näkemykset asiasta. Tuli heti semmoinen hyvä tunne, että Miia paneutuu työhön kunnolla. Kyllästyttää se, että markkinoijilla ei ole mitään ideoita ja ne vaan haluaa päästä helpolla ja tekee just niinku asiakas toivoo. Halusin Miialta tuotteistajan ja markkinoijan näkemystä ja oon erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Yhteistyö jatkuu varmasti erilaisten projektien merkeissä.”

JUHA KURKELA
toimitusjohtaja, Oy KC Suomi & Co

”Haluttiin Remonttipartion brändiuudistukseen tuttu kumppani, jotta homma saadaan nopeasti ja varmasti maaliin. Isoa toimistoa ei haluttu. Miian kanssa on tehty vuosia hommia ja tiedettiin, että on aikaansaava ja yhteistyö sujuu. Jo projektin alku oli tehokas ja nopea, kun Miia teki selkeän sapluunan: näin homma etenee ja tämän verran se maksaa. Konkreettisen aikataulun ansiosta tiedettiin aina just missä mennään. Keskustelu oli avointa ja mielipiteitä ei jyrätty. Miia ohjasi asioita voimakkaasti, mutta perusteli asiat selkeästi. Alussa hieman järkytyinkin joistakin ideoista, mutta Miia kannusti erottumaan alan toimijoista ja oli sopivan vaativa.”

ARI SAARTOALA
toimitusjohtaja, Remonttipartio Oy

Brändiuudistus eteni nopeasti ja määrätietoisesti luvatussa aikataulussa. Markkinoinnin kannalta oleelliset asiat on poimittu ja tuotu selkeästi esille. Miia ymmärtää yrittäjän kiireet. Hän hoitaa projektit sujuvasti ja laadukkaasti maaliin sovitussa ajassa.

ANTTI KONTTILA
toimitusjohtaja, Sorvi-Pojat Oy

”Miialla on hyvät tuntosarvet. Osaa hyvin ihmisten kohtaamisen eri vaiheet. On mukava, mutta ei lipevä. Tehokas, mutta ei säntäilevä. Osaa tiivistää isonkin jutun timantiksi. Yhteistyö on helppoa ja mukavaa. Tiivistä, mutta ei tungettelevaa. Lopputulos parempi, mitä osasin edes kuvitella!”

MATTI KAJULA
toimitusjohtaja, HissinSuoja

”Taitava, tehokas ja idearikas markkinointiviestinnän ammattilainen. Kuuntelee asiakasta herkällä korvalla, suunnittelee ja toteuttaa projektit varmalla otteella. Persoonallinen positiivisen fiiliksen rakentaja. Loistotyyppi!”

MARJA SARAJÄRVI
hallintojohtaja, Oulun ammattikorkeakoulu

”Miia hoiti meidän markkinointiprojektin poikkeuksellisen säpäkästi. Viestintä oli aina ystävällistä ja positiivista, homma hoitui ennätysnopeasti ja lopputulos juuri sitä mitä haluttiin! Tämän laadukkaammin ja kustannustehokkaammin hommaa ei olisi voinut hoitaa!”

JOUKO SAARIMÄKI
hallituksen puheenjohtaja, KTM, KLT, Colleqium Oy

”Miia osaa katsoa asioita boxin ullkopuolelta, eikä tee asioita samalla tavalla kuin muut tekevät. Varsinkin yrittäjälle tästä on suurta apua. Arvostan Miian idearikkautta ja innovatiivisuutta. Miia nostaa esille meidän vahvuuksia, niitä mistä asiakas hyötyy eniten. Yhteistyö on jouhevaa ja mutkatonta, eihän se muuten olisi näin pitkään jatkunutkaan!”

VILLE-PEKKA LEHTO
toimitusjohtaja, Welcon Oy

”Miia on loistava kiteyttäjä. Yhteistyö on ollut määrätietoista, tehokasta ja ennen kaikkea iloisen positiivista. Miian perusteellinen ja laaja-alainen työtapa tuo lopputulokseen visuaalisen raikkauden ja verbaalisen selkeyden lisäksi annoksen syvyyttä ja tunnetta.”

TIMO LUHTANIEMI
hallitusammattilainen

”Miialla on visuaalista silmää ja ymmärrystä markkinoinnin lisäksi myös myynnin lainalaisuuksista. Tämän ymmärryksen pohjalta syntyy laadukasta, puhuttelevaa ja merkityksellistä viestintää ja markkinointia. Yhteistyö on jouhevaa ja projektit hoituvat ennalta sovitussa aikataulussaan.”

JUHA-MATTI SILVER
toimitusjohtaja, Sievi Group Oy

”Miia on helposti lähestyttävä ja erittäin sosiaalinen persoona. Ilmaisee selkeästi mielipiteensä ja tavoitteensa. Miialla on rohkeutta kyseenalaistaa ja taitoa tiivistää pääsanomat selkeäksi kokonaisuudeksi – yksinkertaistamisen taito. Visuaalisesti ja kirjallisesti luova. Tarttuu toimeen ja tekee hommat loppuun saakka. Miiasta on helppo tykätä!”

PETRI KORVA
hallitusammattilainen

”Miia osaa kuunnella hajanaiset ajatukset ja sekavatkin toiveet. Avaa syltyt ja solmut ja kerää palapelin palaset. Kokoaa taidolla toimivan kokonaisuuden. Siinä hommassa Miia on hirveän hyvä! Lopputulos ei koskaan ole pliisu.

PEKKA KAJULA
talotekniikkajohtaja, Lehto Group

”Miian poikkeuksellisen rikas kokemus markkinoinnista ja aito intohimo laadukkaaseen viestintään tuottaa vastustamatonta vuorovaikutusta. Jokaisesta kontaktistaan hänen kanssaan oppii jotain.”

ANTTI SIPILÄ
CEO, OneMinStory

”Miialta ei saada pelkästään sitä mitä on pyydetty – vaan parempaa, sellaista mitä ei itse osattu alun perin edes ajatella. Miian ideapankki on ehtymätön, hän on todella määrätietoinen ja hoitaa asiat aina nopeasti maaliin saakka.”

VILLE KIMPIMÄKI
myyntipäällikkö, Lehto Asunnot

”Miia on iloinen, välitön, tehokas ja idearikas. Yhteistyö Miian kanssa on helppoa ja sujuvaa. Miia on sopivan suorasanainen ja helposti lähestyttävä. Markkinoinnin taitava ammattilainen.”

TUOMO MERTANIEMI
kaupallinen johtaja, SSA Group

”Ihailen Miian työskentelytapaa: hän kuuntelee, keskustelee, haastaa ja kykenee kompromisseihin. Ja sitten toteuttaa tinkimättömästi.”

MIIKA MIELITYINEN
hallitusammattilainen

”Yhteistyö Miian kanssa toimii erinomaisen hyvin. Miian tekemä markkinointi on helposti ymmärrettävää, semmoista sen pitää ollakin. Miia on ahkera, iloinen ja eteenpäinpyrkivä. Tarmokkuus paistaa kaikessa, mitä hän tekee. Ja Miia oikeasti tekee, eikä vaan meinaa. Yltiösosiaalinen ja mukava!”

VESA HINTSALA
kehityspäällikkö, Lehto korjausrakentaminen

”Todella aikaansaava ja ihana työkaveri! Miialla on oma selkeä näkemys asioista, mutta hän huomioi hienosti myös muiden mielipiteet. Asiat etenevät nopeasti ja laadukkaasti, kun Miia hoitaa ne kerralla kuntoon. Hommat eivät jää koskaan venymään, töiden aikataulutus ja deadlinet pitävät aina!”

JAAKKO PELKONEN
kehityspäällikkö, Lehto TST-putkiremontit

”Osaava ja aikaansaava, uskaltaa rohkeasti tuoda omat näkemyksensä ja mielipiteensä esille. Idearikas, hauska ja avoin persoona, jonka seurassa on helppo viihtyä.”

JUSSI MAJAMAA
talous- ja hallintojohtaja, Dekotalo Oy

”Miia on onnistunut kiitettävästi niissä työtehtävissä, mitkä hänelle markkinointipäällikkönä asetettiin. Tulokset ovat olleet näkyviä ja mitattavissa olevia. Työntekijänä Miia on sitoutunut ja vastuullinen. Hänen osaamistaan ja työn tuloksia arvostetaan niin yrityksen henkilöstön kuin myyjäkentänkin puolelta. Aina iloinen ja positiivinen! Tekisin saman rekrytoinnin uudestaan.”

KIMMO KURKELA
toimitusjohtaja, Dekotalo Oy